Hoi!

Wij zijn Tijs Peters en Cem Sahin. In februari 2019 hebben wij Briefpost opgericht. 

Wat begon als een persoonlijk project voor onze grootouders, groeide al snel uit tot een succesvol initiatief. We merkten dat we beiden zeer gefocust waren op ons eigen leven: studeren, carrière maken, netwerken uitbreiden, sporten, vrienden bezoeken, ga zo maar door. In deze levensperiode verminderde het familiecontact. Niet omdat we dit niet wilden, maar omdat we er niet altijd aan dachten. In het kader van Family First zijn we onze alledaagse activiteiten vervolgens meer gaan delen met de familie. We verzamelden foto’s en verhalen gedurende de maand van alle familieleden. Deze bundelde wij en printte ze uit tot een boekje wat per post werd gedeeld met onze grootouders. Een digitale variant kwam bij de andere familieleden terecht. Zo wist iedereen binnen de familie wat er speelde.

Nu maken we deze service beschikbaar voor heel Nederland, omdat wij iedereen binnen de familie een warm familiegevoel gunnen. Door alledaagse foto’s en verhalen met elkaar te delen hebben we een extra reden om trots te zijn op onze familieleden. Door deze verhalen af te drukken in een magazine van hoge kwaliteit, vereeuwigen en presenteren we onze alledaagse levens. Alles wat wij doen maakt ons namelijk de persoon die wij zijn. Deze verhalen blijven, zo lang wij er zijn, heerlijk om naar terug te kunnen kijken.

Dus laat de foto’s niet langer verdwijnen achter het scherm van je telefoon, maar deel ze met elkaar in een Familie Magazine van Briefpost.

Tijs Peters

"Het leven is geen fotoalbum. Alle foto's die op onze telefoon verstoffen bewijzen dit, maar deze verhalen en foto's maken jou wel de persoon die jij bent!"

tijs@brief-post.nl

Cem Sahin

“De online wereld en technieken ontwikkelen zich sneller dan ooit, we kunnen niet verwachten van onze opa’s en oma’s dat zij hier in mee sprinten zoals wij dat kunnen.”

cem@brief-post.nl